Ahti Luostarinen

 

http://www.linkedin.com/in/ahti-luostarinen

Olen asiakaskokemuksen, kohtaamisten ja palveluprosessien asiantuntija. Kehitän kohtaamisten, mielikuvien ja tunteiden summaa, jonka asiakas yrityksen toiminnasta muodostaa eli asiakaskokemusta palvelusuunnittelun menetelmin, robotiikkaa ja tekoälyäkin hyödyntäen.

Tässä onnistumisen mahdollistaa asiakaspalvelun palvelutuotannon esimiehenä, kehitystehtävissä ja johtotehtävissä toimiminen yli 10 vuoden ajan.

Vastuualueinani on ollut palvelutuotannon toiminnasta, kannattavuudesta, kehittämisestä, asiakastyytyväisyydestä ja asiakaskokemuksesta vastaaminen. ITIL-pohjaisten liiketoimintaprosessien kehittäminen, mittaaminen, jatkuva seuranta ja parantaminen vaikuttavuuden näkökulmasta.

Minulla on hyvää organisointi- ja päätöksenteko- sekä toimeenpanokykyä.
Olen joustava, utelias, innostuva sekä avoin uusille asioille.

Olen työotteeltani asioita enemmän uudistavalla tavalla eteenpäin vievä kuin vahvasti vanhoihin toimintatapoihin nojaava. Arvostan toimintaympäristöjä, joissa voin omilla vastuualueilla toimia itsenäisesti ja valita menetelmät tavoitteiden saavuttamiseksi.

Parhaimmillani olen toimintaympäristöissä, joissa saa toimia tietyin vapausastein sekä tehtävissä, joissa on ongelmanratkaisua. Olen omimmillaan ideoimista ja pohtimista vaativissa tehtävissä, liiallisten yksityiskohtien tai rutiinien parissa en niinkään viihdy, koska elämme muutoksessa ja aina on varaa tehdä pikkuisen paremmin. Minulla on työskennellessäni oma-aloitteisuutta, energisyyttä,jopa pienoista kärsimättömyyttä ja rivakkuutta. Haluan, että asiat tapahtuvat ja teen aina kaikkeni sen eteen.

ahti.luostarinen@digitalistit.net

+358456116330

IMG_20180417_094852

 

Leave a Reply