Alessandro De Longis

Alex&PillarsOlen Alessandro De Longis, ja olen kotoitoisin Ranskasta.

Tällä hetkellä olen digitalisti Tamora Oy:ssa.

Olen koulutukseltani informaatiotekniikan insinööri ja kansainvälisen kauppatieteen maisteri. Ammattimaisesti olen erikoistunut multimediapalvelujen tarjoamiseen, kuten yritysvideot, tai yksinkertaisesti luomaan 3D-mallin tuote tai arkkitehtisuunnitelma. Ohjelmointi: HTML, CSS, PHP, MySQL.

Pitääkseni yllä taitojani, minun on oltava jatkuvasti luova, ajatella laatikon ulkopuolella ja olla motivoitunut saavuttamaan kaikki asiakkaan vaatimukset ja enemmän.

Olisin valmis perustamaan kansainväliseen ympäristöön, antamalla kielitaitoani ranskaksi, italiaksi, englanniksi ja suomeksi sekä laajan kansainvälisen taustan ja kokemuksen lisäksi.. Lyhyesti sanottuna tarjoan yritysarvoa multimedian ja viestinnän laaja-alaisen potentiaalin avulla.

Katso lisää tuotemiani YouTubesta

LinkedIn

s. alessandro.de.longis@digitalistit.net

p. 040-727 5029

Leave a Reply