Joni Tanskanen

 

Muutosmuotoilija. Designer. Luova ihminen.
Dreamer Thinker Doer

Uudet innovaatiot eivät ole pelkästään uusien asioiden keksimistä, vaan nerokasta yhdistämistä jo olemassa olevaa tietoa ja taitoa.

Kotisivu: http://jonitanskanen.wixsite.com/dtd-design
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tanskanenjoni/
Instagram: @dtdman
Twitter: @JoniTanskanen
Sähköposti: joni.tanskanen@digitalistit.net

Olen aina unelmoinut, että tekisin jotain luovaa, jotain joka auttaisi ihmisiä ja/tai toisi enemmän sisältöä heidän elämäänsä. Se on minun keinoni vaikuttaa, viedä ajatukseni toisille ja koskettaa heitä. Niin minä teen palasen parempaa maailmaa, kun toteutan unelmaani.

Tavoitteenani on löytää uusia näkökulmia ja ratkaisuja, niin yksittäisiin tehtäviin kuin laajempiin projekteihin. Saavuttaakseni sen yhdistelen laajaa osaamistani, joka yltää luovasta kirjoittamisesta valokuvaukseen ja graafisesta suunnittelusta esinesuunnitteluun. Näiden lisäksi minulla on kokemusta mm. kuvittamisesta, 3D-mallintamisesta, kuvankäsittelystä ja lautapelisuunnittelusta.

Vahvuuksiini kuuluu motivoituneisuus, sillä haasteet ja ongelmat kiehtovat minua. Sekä tarkkuus. Tapani on ensin hiukan katsella ympärilleni tutkien ja kulkea eteenpäin askel kerrallaan. Mielenkiintoisen polun löydyttyä saa vauhti kiihtyä. Ja kiihtyykin.

Leave a Reply