Tiina Hirvonen

Mie oon Tiina, ympäristöstä ja audiovisuaalisesta viestinnästä kiinnostunut digitalisti. Haluan tuottaa kuvaa ja ääntä yhdistäviä kokonaisuuksia esimerkiksi mainosten ja muiden julkaisujen muodossa.

Kuvaan kasveja kesäisin ja tuotan niistä julisteita ja  muita materiaaleja. Valokuvausta harrastan pokkarikameralla, se on mukanani usein, koska mahtuu hyvin taskuun. Piirtelen myös jonkin verran, kuten nettisivuiltani voi nähdä.

Viimeisimmäksi olen laajentanut osaamistani audiovisuaalisella puolella, verkkoviestinnän, julkaisugrafiikan ja myös hieman videoeditoinnin puolella. Pari näyttelyä pidin itsetuottamistani  materiaaleista Joensuun kaupunkikeskustassa pari vuotta sitten ja hyödynsin saatua materiaalia ja kokemusta myös näyttötyössäni.

Yhteystietoni

LinkedIn

Twitter

Omat nettisivut

Sähköposti: tiina.hirvonen@digitalistit.net

Leave a Reply