Pohjoiskarjalainen vuoden 2018 DIGIKILPAILU

Joensuun Digitalistit ry palkitsevat pohjoiskarjalaisen vuoden DIGITEON Digipäivien 28.9.2018  yhteydessä

 

Maakunnassa on menossa useita digitalisaatioprojekteja ja -koulutuksia, mutta on kuitenkin havaittu, että digitalisaatiota ei tuoda riittävästi esille asukkaille, yhteisöille, järjestöille ja yrityksille. Digitalisaation sanotaan tuovan ennennäkemättömiä mahdollisuuksia yhteiskunnan ja yritysten kehittymiselle sekä helpottamaan yksilön arkea. Tästä syystä haluamme osaltamme olla lisäämässä digitalisaation näkyvyyttä maakunnassamme.

 

Kilpailun tarkoituksena on palkita vuoden digiteko, joka on edistänyt digitaalisuutta menestyksekkäästi Pohjois-Karjalan alueella. Kilpailuehdokkaiksi on valittu paikallisia tekijöitä, jotka ovat tehneet huomionarvoisia digitekoja maakunnassamme.  Voittaja valitaan yleisöäänestyksen tuloksen perusteella. Äänestäjillä on myös mahdollisuus ehdottaa omaa suosikkiaan Digiteoksi.

 

Äänestämässä voi käydä Joensuun Digitalistien verkkosivuilla osoitteessa www.digitalistit.net/digikilpailu.  Äänestysaika alkaa 13.9. ja päättyy 26.9.2018 klo 12:00.

 

Palkintojen jako suoritetaaan ensimmäistä kertaa järjestettävien Digipäivien yhteydessä. Digipäivät järjestetään Joensuun Tiedepuiston Louhela-salin auditoriossa 28.9 klo 9:00- 16:30.

 

Ohjelmassa mukana mm. puheenvuoroja työn tulevaisuudesta, Pohjois-Karjalan yrittäjien näkemyksiä digitalisaatiosta, esimerkkejä onnistuneista digiprojekteista, arjen käytännöistä ja rahoitusmahdollisuuksista.

 

Lisätietoja

 

Joensuun Digitalistit Ry

ahti.luostarinen@gmail.com

+358456116330

lasse.neuvonen1@gmail.com

+358505558986

Leave a Reply