Käytetyt palvelut

Tässä oppaassa kerrotaan Digitalistien käyttämät ohelmistot ja niiden käyttöönotto oppaat.

TrelloKuvahaun tulos haulle trello logo

 

Trello on web-pohjainen projektinhallintasovellus. Trellolla on monenlaisia työ ja henkilökohtaisia käyttötarkoituksi kiinteistöjen hallinnoinnista koulujen ilmoitustauluihin.
Rich API ja sähköpostiominaisuus mahdollistavat integroinnin yritysjärjestelmiin tai pilvipalveluihin kuten IFTTT ja Zapier.

Trello / Android / Apple / opas

Slack / Discord

Slack on pilvipohjainen tiimiyhteistyövälineiden ja -palveluiden joukko.
Kuten IRC: n kaltaiset ominaisuudet: pysyvät keskustelutilat (kanavat), jotka on järjestetty aiheen mukaan sekä yksityiset ryhmät ja suorat sanomat. Kaikki sisältön

Aiheeseen liittyvä kuva

sisältävä sisältö on haettavissa, mukaan lukien tiedostot, keskustelut ja ihmiset. Slack integroituu suuren joukon kolmannen osapuolen palveluita ja tukee yhteisöllisiä integraatioita. Merkittäviä integraatioita ovat esimerkiksi Google Drive, Trello, Dropbox, Box, Heroku, IBM Bluemix, Crashlytics, GitHub, Runscope, Zendesk ja Zapier.

Slack / Android / Apple / opas

Kuvahaun tulos haulle Discord

Discord-asiakas on rakennettu Electron-kehykseen web-tekniikoilla , jonka ansiosta se voi
olla monialustainen ja sitä voidaan käyttää henkilökohtaisissa tietokoneissa ja verkossa.
Ohjelmistoa tukee yksitoista tietokeskusta ajallaan ympäri maailmaa, jotta latenssi asiakkaiden kanssa on vähäistä. Kaikki asiakas versiot tukevat samoja ominaisuuksia. Aiemmin esitellystä slackista poiketan discord sisältää tekstikanavien lisäksi äänikanavat ja mahdollisuuden ääni- ja videopuheluihin käyttäjien välillä tai ryhmissä.

Discord / Android / Apple / opas

ZohoKuvahaun tulos haulle zoho

Zohon tarjonta keskittyy web-pohjaisiin yritystyökaluihin ja tietotekniikkaratkaisuihin, mukaan lukien toimistotyökalujen sarja, internet of things alustan sekä nipun It-hallinnointi työkaluja.

Zoho